Tryck era trycksaker genom mig

Idé till färdigtryckt - Bra design gör halva jobbet!

När det handlar om att synas är det 
viktigt att ha en genomtänkt och bra 
design på sitt budskap eller varumärke.

Scheffler designgroup hjälper dig att hitta rätt spår och ta fram 
en grafisk design som passar ändamålet.

Vi formger och skapar tydliga grafiska
 formspråk på allt du behöver. Det kan vara
 en presentation, hemsida, annons, broschyr
 eller varför inte en hel elegant produktserie.

Det jag vill uppnå: Få lämna ett pris till er på sånna jobb ni lämnar bort. I de flesta fall är det billigare för er att trycka det hos mig. Kunden har en deadline ni inte kan hålla. Jobbet passar inte er. Oavsett anledning vill jag lämna ett pris till er.

Tryckeriet är litet och därför är priserna lägre (om man jämför med priserna i branschen) Snabb leverans är också en fördel och ett löfte. Vi kan skicka till er eller omärkt direkt till kunden. Kvaliteten är i standard.

Ni har möjlighet att ge er kund ett bättre pris eller samma pris som ni brukar fast nu kan ni tjäna mer på jobbet. Vi kan ta emot små jobb också, sånna jobb som inte genererar någon vinst för stora tryckerier. Jobbiga specialjobb som inte passar en vanlig produktion. Montering runt om i Skåne. Fördelarna är fler än vad ni tror. Testa så får ni se. I slutändan kan vi båda tjäna på detta, och leverera en grym produkt till kunden. Närjag kommer över ett jobb som passar er, kommer jag skicka det till dig.

Ni behöver aldrig säga nej till en möjlig eller trogen kund igen. Tjäna på mellanskillnaden. Låt oss räkna, låt oss visa vårt pris och vår leveranstid.

Jag har jobbat på ett stort tryckeri i Tallinn, Estland också. Jag har fortfarande kontakt med mina gamla kolleger. Ifall det gäller ett jobb i större storlek. Oftast kan dem lämna ett bättre pris än vad vår prisbild är i Sverige, speciellt med efterbehandling. Antalis, Bonnier, Egmont Kids Media, Electrolux, Sony, Fjäll Räven, SEB mm har tryckt där.

SDG.sverige@gmail.com - om ni är intresserade