Jag erbjuder alla grenar inom digital marknadsföring

Google är inte bara världens största sökmotor, det är även ett avancerat spel. Där vinsten är att ligga på första sökresultet, fast till ett lågt pris.. Vissa saker prioterar Google, andra saker avskyr sökmotorn. 

Idag är det nödvändigt att finnas på internet. En riktigt snygg hemsida är viktigare än någonsin. En professionell & lättnavigerad hemsida genererar kunder. Hemsidan är er företags bild på internet, dess spegel. Det är viktigt att den är snygg och bra gjort, med största sanoligheten är det hemsidan som möjliga kunder ser först utav er.

Allt som finns på er hemsida så som layout, design, länkar & loggan i rätt storlek spelar roll. Om ni använder adwords (google) så måste ni optimera hemsidan efter googles regler. Det vill jag hjälpa er med.

En riktigt snygg och tilltalande logga är viktigare än vad man tror. Det är loggan som man kommer ihåg i reklamens brus. Loggan speglar ert företag. En snygg logga genererar kunder. Den visar hur seriös ert företag är. Det vill jag hjälpa er med.

Annonser som finns på andra sidor, så som Google, bing, hitta, eniro, youtube, facebook eller instagram mm är en plattform för ert företag att skaffa kunder. Det finns många trafikerade sidor som man kan ha sin annons på. Idag är det möjligt att göra reklam som bara besökare till er hemsida ser. Det kallas remarketing. Det vill jag hjälpa er med

Det bästa med digital marknadsföring är att man kan mäta resultaten